За мен.

  Да го направим просто и кратко:

 боби1.jpg    Името ми е Божидар. Навърших 18 години на 04.04.2016г. (обичам числа, особено когато са в банковата ми сметка и са много, което досега не се е случвало, но оставете ме да си мечтая…). Откачен Овен до мозъка на костите си с Луна в Рак, тъй че Halsey да не ми се прави на много интересна с нейното bipolar disorder, че един ден с мен и наистина ще откачи… Освен писането (моята най-голяма любов ❤ ❤ ❤ ), обичам да снимам разни неща, особено Небесата ❤ Обичам да се разхождам сред природата, да тичам, да се движа и главно да правя нещо… Обичам многоточието, така че често ще го виждате… Обичам хора, които говорят без задръжки и са супер неуместните, и яки, и готини, най-вече малките котета и балотата… Адски много се радвам на хора, с които може да се говори за всичко и които ме зареждат, а не ме карат да се чувствам уморен. Но усещам, че изпадам в подробности, тъй че дай да го приключваме:
Създадох този блог, за да има място, където да споделям мислите си, емоциите си и всичко, което ме е развълнувало. Нещо като личен дневник, само дето е достъпен за всички. Нещо като: не съм курва, ама пускам на всички… и да… Но най-вече го създадох, защото е супер удобното и моментално може да обменяме информация помежду си. Нещо, от което се нуждаех, защото имам гадния навик да се вкопчвам в нещата и да не ги извеждам до финал, затова се реших да вкарам малко повече действие в действията си… и да пресека финиш линията.
Мото в живота: date me, pls…

Контакт с мен:
 Facebook 
   Instagram

Любителски кадри:
 The Changing Skies

Финито!


IMG_20160412_071859

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Katq каза:

    Мисля,че идеята за книгата е невероятна,а и лично аз се открих в много от чертите и мислите на главната героиния.Ще е хубаво,ако успееш да реализираш проекта си по начина,по който ти се е искало (да го издадеш в книжен вариант) ,но може би все още не е настъпило времето,за да се случи и това…Ще следя с интерес развитието на историята!

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s